~VeIture napisał/a:
Widzę, że tutaj niektórzy mają dobry ból dupy w komentarzach bo ludzie się cieszą z prostej zabawy i nikomu nie robią krzywdy ani nie zmuszają.
Jakbyście oglądali marsz pederastów ze sprzętem lgtvhd+ gdzie miachał z kubą za gołe dupy się macają 40cm wibratorami to byście klaskali i płakali z zachwytu jakie to k🤬a nowoczesne a nie zaścianek co dla jaj łyżką wali w patelnię na dupie baby.
Nie mój rodzaj rozrywki takie dożynkowe zabawy ale ani mnie to k🤬a grzeje, ni ziębi. Widzę, przechodzę dalej a nie się spuszczam nad tym, że w kraju gdzie jest ponad 95% katolików ludzie bawią się na wsi z powodu zbiorów. Bo chlebek to bez względu na c🤬ja w dupie i tak wp🤬lacie.
Więc mówisz, że przechodzisz dalej?
Małpkiskaczą napisał/a:
Jak zawsze prawilna patologia broni zdziczałych obyczajów, a to facet poudaje małpkę pukając w patelnie, a to nawali się i zrobi dymy, a to ksiądz por🤬a ministranta, a to przeżegnamy się ze znakiem pokoju no chyba ze jestes lgbt - właśnie ten kraj wygląda jak wygląda przez takich patusów.
Nie bronię absolutnie, uważam, że to żenujące, ale lgbt i cały ten woke shit i tak jest c🤬jowsze.