Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Bić i o drogę nie pytać. Nieważne, stary młody jak kładzie ręce na twoim samochodzie zamiast na tobie to znaczy że to jest p🤬da i frustrat. A nie ma nic lepszego niż obita p🤬da i frustrat. Uwierzcie mi, właśnie leżę w szpitalu.
Bić i o drogę nie pytać. Nieważne, stary młody jak kładzie ręce na twoim samochodzie zamiast na tobie to znaczy że to jest p🤬da i frustrat. A nie ma nic lepszego niż obita p🤬da i frustrat. Uwierzcie mi, właśnie leżę w szpitalu.
Nigdy nie potrafiłem ogarnąć takich dziadków - ledwo co chodzi, ale zabiera się za bandyterkę. No k🤬a, na co on liczył? Że młody facet w sile wieku przestraszy się uszkodzonego lusterka i grzecznie odjedzie?
No przecież to było więcej jak pewne, że będzie chciał się bić a w takiej potyczce dziadyga szans nie ma żadnych.