na drugi rzut oka, pewnie i tak 偶adna by ci臋 nie chcia艂a wi臋c musisz wylewa膰 swoje 偶ale tutaj
ka偶da koniara jest p馃がlni臋ta
Przyg艂upie jestem z lat 90' wsz臋dzie h馃がj pisa艂o si臋 tak jak czytasz ....a te twoje wysrywy albo skibidibi to se w p馃がd臋 wsadz
Nie jestem peda艂em, to nie szukaj kontaktu u mnie. Ja na nachalnego peda艂a reaguje strza艂em pi臋艣ci膮 w jego pedalski ryj.
To by艂o po pierwsze, a po drugie naucz si臋 troch臋 lepiej j臋zyka polskiego, bo znaczenia zda艅 nie rozumiesz.
Obejrza艂em w twoim profilu twoje komentarze.
O qoorwa, 偶eby w tydzie艅 pokaza膰 艣wiatu, 偶e tw贸j tatu艣 ma skleroze?! Masz talent.
Ojce to cie na probe zrobili i zapomnio艂 takiego spartolonego prototypa potem zadusi膰.
A teraz spadaj do stajni spa膰, bo ojce jutro do p艂uga musz膮 cie zaprz膮c i pole trzeba tobie ora膰 wie艣niaczku.
Raczej nie wy偶yta. Znajoma koniara opowiada艂a jak w trakcie jazdy k艂usem siod艂o 艂echtaczk臋 potrafi wymasowa膰. Do orgazmu w艂膮cznie.
Ma koniara ch艂opa i on nie daje rady jej zaspokoi膰. Potem ta sama koniara wybiera si臋 na konn膮 przeja偶d偶k臋 i wraca spokojna, szcz臋艣liwa i u艣miechni臋ta.
Masz racje! Wsz臋dzie pisa艂o si臋 "h馃がj" i tak sta艂o te偶 we wszystkich s艂ownikach.
Potem przysz艂y czasy niedouczonych legastenik贸w w du偶ych ilo艣ciach i dla nich zosta艂o to zmienione.
"C馃がj" by艂 form膮 bledn膮, ba b艂臋dem ortograficznym!
Strze偶my si臋 w艂adzy ludzi g艂upich w du偶ych grupach.
K馃がa mocny jeste艣 typie, jeste艣 na jaki艣 tabsach ? Chyba jednak mozesz by膰 peda艂em skoro nikt nawet o tym nie wspomnia艂 a zesra艂e艣 si臋 jakby艣 juz by艂 po maratonie.