Wysłany:
2012-12-01, 13:01
, ID:
1620122
11
Zgłoś
A potem w mediach afera, bo k🤬a brak szacunku do starszych wśród młodzieży.
Starszy człowiek to nie chodzący pomnik. Są wśród nich ludzie wartościowi, którzy dla Narodu i swoich rodzin zrobili bardzo wiele. Są też k🤬y, kapusie, mordercy i porąbańcy.
Ja mam dopiero 25 lat, i już poznałem co to ciężka praca. Jak trzeba było dorobić, to worki z węglem na plecach nosiłem. Wsiadało się zmęczonym do autobusu i słuchało chrząkania nad głową. Bo z TESCO wraca i jest wielce zmęczona.
Gówno ją obchodziło to, że jestem po 14 godzinach pracy, a jutro znowu muszę wstać na 6 i zapieprzać.
Prawda jest taka. że wiele z tych kobiet w ogóle nigdy nie pracowała i od siedzenia w domu w głowie się pop🤬liło. Ew. poprzechodziły na wcześniejsze emerytury i od 20 lat zatruwają życie innym.
Jeszcze posłuchają w radiu MAryja jacy z nich wartościowi POLACY i więcej nie trzeba.
"Przecież starszej, biednej i schorowanej osoby nikt nie ruszy"
Chciałbym mieć k🤬a takie zdrowie jak one.
Pamiętajcie - To są ludzie rzadko kiedy posiadający wyższe wykształcenie niż 3 lata podstawówki!
Nie wymagajmy cudów. Ignorować, olewać i śmiać się z głupoty. Z głupszym nigdy nie wygrasz.
Popatrzcie na swoich znajomych. Oni też kiedyś będą starzy. Wszyscy są tacy mili i uprzejmi?...