Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
ahahaha
chcialo sie przejechania scigiem to ma
miedzy innymi dlatego sluzby panstwowe przewaznie nie tykaja sie pojazdow obywateli, zostawiaja to kierowcom lawet etc. bo jak cos nie daj boze sp🤬oli to bedzie na niego
K🤬a Ja To bym taką p🤬dę od razu do sądu podał o zniszczenie mienia i zadzwonił na policję żeby ja aresztowali (Tak Wiem Że to j🤬a policjantka) Ale co k🤬a gdyby taki Jan Kowalski p🤬lnął motorem to by odszkodowanie płacił c🤬j że policjantka ale nie jest nietykalna. Ps Szkoda że jakiś tir jej nie przejechał jak się w.y.j.e.b.a.ł.a (HAHA BEZ Cenzury)
K🤬a oglądałem pierdylion filmów, gdzie właśnie moto leci na glebę przy próbie wjazdu na lawetę.
Nie wiem na sk🤬ysyna ryzykować jak można przecież z pomocą kumpla bezstresowo wepchnąć na lawetę. Poj🤬i ludzie.