Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
standardowy zbiór głupoty większej i mniejszej.
zero przypadkowych wypadków, całość jest owocem współpracy kretynów z 'genialnymi' pomysłami
[ku naszej uciesze ]
Dlaczego ci debile nie szanują swojego przyrodzenia??? KURRRRRRWA przecież genitalia są świętością (przynajmniej dla mnie), a te debile salta na jaja nap🤬lają. Żałosne,a nie śmieszne!
Ani razu sie nie usmiechnąłem a co dopiero śmiać się.
Zbiór filmów z debilami w czystej postaci. Mnie śmieszą raczej te, które nie były planowane jeśli chodzi o takie filmy. Nie liczę w to Jackassa jako że to jest grupa legendarna. To co jednak widziałem w tym zbiorze jest zwykłym gównem. Bardziej się uśmiałem ogladajac gościa w dziurawych majtach i walącego bącury w kuchni.