podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.Ale wy jesteście chuuujowi !!!!!
Pewnie 99.9% z was chciała by żeby posłowie, premier i prezydent zarabiali k🤬a 2 tyś i to najlepiej brutto. No K🤬a jak trzeba być głupim żeby tak uważać. Później sie nie ma co dziwić, że kombinują jak tu przekręt zrobić.
Premier państwa powinien zarabiać minimu z 200 tyś miesiecznie może wtedy by do polityki garneli sie ludzie co coś wiedzą a tak wybierają przemysł prywatny.
Jak to k🤬a możliwe żeby człowiek zarządzający 40 mln "przedsiębiorstwem" zarabiał tyle ile średni szczebel w banku.
ZASTANÓWCIE SIĘ a nie p🤬licie farmazony
Ale wy jesteście chuuujowi !!!!!
Pewnie 99.9% z was chciała by żeby posłowie, premier i prezydent zarabiali k🤬a 2 tyś i to najlepiej brutto. No K🤬a jak trzeba być głupim żeby tak uważać. Później sie nie ma co dziwić, że kombinują jak tu przekręt zrobić.
Premier państwa powinien zarabiać minimu z 200 tyś miesiecznie może wtedy by do polityki garneli sie ludzie co coś wiedzą a tak wybierają przemysł prywatny.
Jak to k🤬a możliwe żeby człowiek zarządzający 40 mln "przedsiębiorstwem" zarabiał tyle ile średni szczebel w banku.
ZASTANÓWCIE SIĘ a nie p🤬licie farmazony
Ty jestes c🤬jowy. Uwazasz ze prezydent powinien dawac urzednikom po 40tys premii za co? 40 tys. zlotych to czesto wicej niz roczny dochod zwyklej polskiej rodziny. Nie sadzisz ze dysporoporcja jest zbyt duza? Niech sobie zarabiaja ile chca byleby obywatel na tym korzystal. Oni są dla nas a nie my dla nich. Jesli prywatna firme stac by placic swoim pracownikom takie pensje to bardoz prosze ale to sa pieniadze publiczne czyli twoje, moje i kazdego obywatela.
No tak, zapomniałem, że 99% użytkowników tego portalu reprezentuje poziom zawodówki, oraz ma status mistrza w jasnowidzeniu. P🤬lą takie małe pieski jak ty pod nosem że źle itd. Ale jak się w oczy powie że gówno robią żeby coś zmienić to rzucą się do kostek małe szczurki. Czas polski jako potęgi już się skończył, złotej husarii i spichlerza europy. Dlaczego nawet takie piczki jak francuzi są lepsi od polski? Bo trzymają się razem. Taka jest prawda że wy nie chcecie nic zrobić bo jest wam tak dobrze, a narzekacie bo lubicie. Jakby byłoby wam źle to byście coś robili, no, ale polaczki sobie poszczekają i albo zrobią "stado" z ujadającymi i gówno robiącymi, albo spróbują zagryźć jednostkę która powie im prawdę w oczy. Oczywiście nie dostanę żadnej konstruktywnej odpowiedzi na poziomie bo to sadistic. Czekam na odpowiedź typu "hau hau gówno to zrobiła twoja matka hau hau", i jeżeli taką dostanę to jedynie odpowiadający zrobi z siebie większego debila niż jest a i potwierdzi to co napisałem.
Idąc tym tropem myślenia to do sfery publicznej będa przychodzić jedynie odpady bo po co ktoś ma sie pchać za takie grosze w taki syf jak gdzieś indziej zarobi więcej.
Typowe Polskie myślenie ... po co ściągać z Harvadu wykładowców którym by trzeba zapłacić pewnie ze 100tyś $ ale za to ruszy sie w Polsce rozwój nowych technologi jak można trzymać idiotów za 10 tyś zł i nic sie nie rusz.
Pamiętaj chytry zawsze traci ... i nie płaczcie później że prawo mamy c🤬jowe jak w sie u nas premier zarabia 5 tyś euro i jest wielki lament że prezydent dał 100 tyś euro premii bo na zachodzi by sie popłakali ze śmiechy na takie wieści
ps. żeby nie było wiem że biurokracja jest rozdmuchana i minimum połowa nadaje sie do wyj🤬ia. I wiem że dupa boli jak sie słyszy że ktoś dostał 40 tyś premii jak Ty tyle w rok nie ogarniesz. Ale jak ma sie coś ruszyć w tym kraju to wpierw muszą przyjść ludzie ogarnięci a oni tego nie zrobią za 5zł K🤬A
Nie wiem o czym ty mowisz. Na kazdym stanowisku nalezy sie godziwe wynagrodzenie. Nie tylko tym na stolkach. Wynagrodzenie prezesow nie przeklada sie na jakosc spolki. Popatrz chocby na LOT czy PKP. Twoj tatus jest w sejmie ze tak piszesz?
podpis użytkownika