Niebawem CBŚ mu na chatę wbije.. ale to tylko taki szczegół. Już zasłynął w internecie

podpis użytkownika
Lubię mówić ludziom, że mam serce małego chłopca. Potem mówię, że jest w słoiku na moim biurku. - Stephen King / 1750podpis użytkownika
Lubię mówić ludziom, że mam serce małego chłopca. Potem mówię, że jest w słoiku na moim biurku. - Stephen King / 1750podpis użytkownika
Lubię mówić ludziom, że mam serce małego chłopca. Potem mówię, że jest w słoiku na moim biurku. - Stephen King / 1750no i to sa wlasnie manify w polsce. mowi sie ze idziemy z zamknietymi mordami, tworzymy cos nowego i oryginalnego, ale nie. zawsze znajdzie sie banda skretynialych poldebili tworzace jakies bezsensowne hasla i plakaty. akurat komorowski bedzie mial cokolwiek do gadania jako ostatni.. jak dla mnie, nie smieszne...
podpis użytkownika
Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.no i to sa wlasnie manify w polsce. mowi sie ze idziemy z zamknietymi mordami, tworzymy cos nowego i oryginalnego, ale nie. zawsze znajdzie sie banda skretynialych poldebili tworzace jakies bezsensowne hasla i plakaty. akurat komorowski bedzie mial cokolwiek do gadania jako ostatni.. jak dla mnie, nie smieszne...