Proponuję założyć choćby kamizeleczkę OLV i hełm (warto pamiętać, że mieli do czynienia z gościem, który pruł z broni palnej do gliniarzy i zagraża przypadkowym ludziom!). Do tego broń i umundurowanie, które swoje waży. Pomijając wagę - te sk🤬ysyństwo całkiem skutecznie utrudnia swobodne poruszanie się.
Inaczej: niech ktoś spróbuje przeskoczyć płot z 20kg na sobie.
Nie, nie jestem gliną. Ale szacun dla odpowiednich ludzi mam - tak samo, jak wyj🤬e na hejterów zza klawiatury![]()
Mam okazje nosić kamizelkę z pełnym oporządzeniem i replikę karabinu szturmowego do tego inne duperele i powiem tak ciężko jest się poruszać a co dopiero wejść przez okno.
podpis użytkownika
Chuck Norris jeździ lodziarką...podpis użytkownika
"Każda dziewka hubka
Proponuję założyć choćby kamizeleczkę OLV i hełm (warto pamiętać, że mieli do czynienia z gościem, który pruł z broni palnej do gliniarzy i zagraża przypadkowym ludziom!). Do tego broń i umundurowanie, które swoje waży. Pomijając wagę - te sk🤬ysyństwo całkiem skutecznie utrudnia swobodne poruszanie się.
Inaczej: niech ktoś spróbuje przeskoczyć płot z 20kg na sobie.
Nie, nie jestem gliną. Ale szacun dla odpowiednich ludzi mam - tak samo, jak wyj🤬e na hejterów zza klawiatury![]()
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...