zKiedyś disco polo to była spoko muzyka, a teraz ludzie słuchają Braci Figocośtam, których muzyka opiera się głównie o opowieściach o tym, że trzeba r🤬ać, macać, wyrywać świnie bla bla bla. Nie mówię, że nie trzeba tego robić (
) ale ludzie, przecież w dzisiejszych czasach ta muzyka jest dla ludzi o IQ deski klozetowej.
już w tym momencie za tą kolekcję mógłby sobie kupić jakiś używany samochód. Za sto lat ten zestaw będzie wart dobry dom pod klucz i średniej klasy samochód(o ile za sto lat nadal będziemy jeździć). Jest to pewnego rodzaju długoterminowa inwestycja
![]()
podpis użytkownika
jajuż w tym momencie za tą kolekcję mógłby sobie kupić jakiś używany samochód. Za sto lat ten zestaw będzie wart dobry dom pod klucz i średniej klasy samochód(o ile za sto lat nadal będziemy jeździć). Jest to pewnego rodzaju długoterminowa inwestycja
![]()
500 kaset co to ma być łehehehe ja w tej chwili mam ponad 2500h samego dubstepu. Jeśli przeliczyć to na kasety to pewnie będzie z 2 tysie. Już nie wspominając o tym, że co przesłucham, a nie jest jakoś specjalnie wyjątkowe to usuwam. Sruupadupa
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.