ostrzeszowinfo.pl/samochod-wypadl-z-drogi-i-zapalil-sie-nie-zyje-17-latek/
BMW to skr贸t od Bardzo Ma艂y Wacek. Nie ma tutaj wyj膮tk贸w. Z tego powodu posiadacze tego pojazdu nie maj膮 kole偶anek i musz膮 popisywa膰 si臋 przed kolegami brakiem umiej臋tno艣ci szybkiego poruszania si臋, co wielokrotnie ma szcz臋艣liwy fina艂, jak powy偶ej. Ci tutaj najwyra藕niej spieszyli si臋 na parad臋 r贸wno艣ci w Berlinie.
pracowa艂em kiedy艣 w salonie samochodowym, kierownik typowy m臋ski m臋偶czyzna, ci膮gle chwali艂 si臋 jak to on zap馃がla w ile czasu nie dojecha艂 do Krakowa zakopanego czy c馃がj wie jakiego innego miasta w Polsce. Wz贸r by艂 taki normalny czas przejazdu prawie k馃がa na p贸艂. Tak si臋 z艂o偶y艂o, 偶e wygrali艣my szkolenie na torze z bezpiecznej jazdy. Ze mnie darli 艂acha 偶e gram sobie na kierownicy na kompie, 偶e mia艂em star膮 bemk臋 jako ma艂olat i lata艂em sobie po parkingach(tak wiem xD). Fina艂 by艂 taki, 偶e panowie kozacy tak si臋 kr臋cili na p艂ycie po艣lizgowej, tak 偶e instruktor wysiad艂 bo by si臋 porzyga艂.
Druga historia co do ludzi kt贸rzy lubi膮 zap馃がla膰. Inne szkolenie motop馃がdeczkowe na torze. Gadam sobie z instruktorem, w tamtym czasie je藕dzi艂em starszym sprz臋tem bo nie mia艂em hajsu na nowszy. Podjecha艂 taki jeden z zszypkich poszydzi艂, 偶e starty sprz臋t, 偶e k馃がa 20 lat temu to by艂 sprz臋t ale 20 lat temu a teraz to c馃がj. Instruktor zapyta艂 si臋 czy mo偶e zrobi膰 k贸艂ko na moim moto a potem na jego 偶eby poczu膰 te 20 lat r贸偶nicy. Obydwoje si臋 zgodzili艣my. Typek wraca i m贸wi, 偶e z tym nowszym co艣 jest nie tak bo c馃がjowo si臋 prowadzi. Oczywi艣cie tamten, 偶e specjalnie tak gada bo m贸j kolega itp. okaza艂o si臋, 偶e typ mial tak w c馃がj stare opony i kwadratowe, 偶e nie da艂o si臋 normalnie je藕dzi膰. Ja w swoim trupie mia艂em nowe, on kupowa艂 u偶ywane na olx. Taka oto mentalno艣膰 tych szybkich. co "lubiej膮" zap馃がlac, co potrafi膮 szybko ale bezpiecznie.