Wariat nie wariat. Kierowca z tyłu jakby miał troszkę mózgu, to by to przewidział. Miał włączony kierunek to mógł go puścić, szczególnie że samochód przed nim też zaczął zwalniać. To nie lepiej gaz w p🤬dę i długie, cebula i tyle. Chociaż ten drugi tez niepotrzebnie hamował. I nikogo nie bronie, po prostu czasami dochodzę do wniosku ze Polsce nie słyszano o takim czymś jak kultura jazdy. Kto chociaż troszkę pojeździł po europie będzie wiedział o czym mówię.
Wariat nie wariat. Kierowca z tyłu jakby miał troszkę mózgu, to by to przewidział. Miał włączony kierunek to mógł go puścić, szczególnie że samochód przed nim też zaczął zwalniać. To nie lepiej gaz w p🤬dę i długie, cebula i tyle.
Dwa buraki się spotkały. Nap🤬la światłami jak jakiś łysawy dj z wiejskiej imprezy, no i czapeczka musi być.
podpis użytkownika
patorjk.com/text-color-fader/Wariat nie wariat. Kierowca z tyłu jakby miał troszkę mózgu, to by to przewidział. Miał włączony kierunek to mógł go puścić, szczególnie że samochód przed nim też zaczął zwalniać. To nie lepiej gaz w p🤬dę i długie, cebula i tyle. Chociaż ten drugi tez niepotrzebnie hamował. I nikogo nie bronie, po prostu czasami dochodzę do wniosku ze Polsce nie słyszano o takim czymś jak kultura jazdy. Kto chociaż troszkę pojeździł po europie będzie wiedział o czym mówię.
P.S. gdyby to było BMW to byłaby tu już ściana płaczu i k🤬ice macicy ludzi, których nie stać na takie auto
Tak, lubię i mam BMW, więc pewnie jestem pato dresem jp, mam 14 lat i jeżdżę E30 1.6 w gazie, a pieniądze na gaz biorę od matki, którą biję jak wracam naj🤬y i naćpany do domu.