Wysłany:
2011-12-20, 15:05
, ID:
890354
22
Zgłoś
@Lewy
oni moga zgodnie z prawem przymknac oko, tym bardziej na taka ilosc. ofiara(w tym wypadku one sa ofiarami) nie stanowila zagrozenia, ani nic nie przeskrobala. policja bezprawnie ja przeszukala(znaczy typiarka sie pewnie z wlasnej glupoty zgodzila, ale nie powinno byc takiej sytuacji), bezprawnie zabrali jej sporo pieniedzy(znaczy w polsce to niby zgodnie z prawem, bo u nas kazdy kto ma troche narkotykow, albo czegos co przypomina narkotyki jest od razu uznawany za dilera). a jakby tego bylo malo, zlapali ja z iloscia odpowiadajaca ilosci 1 piwa, zgodnie z nowelizacja ustawy, ktora weszla w zycie jakos z tydzien-2 temu, jest to ilosc nieznaczna, mniej znacznej sie nie da, na 100% nie jest to ilosc z ktorej moznaby cos sprzedac, wiec policjanci powinni ja puscic wolno z upomnieniem, prawnie byloby to w 100% wytlumaczone. ale oni ja woleli okrasc i straszyc
takich psow nie mozna nazywac ludzmi. TO SA K🤬Y I SZMATY BEZ HONORU. jakbysmy zyli w normalnym swiecie to by sie zebrali po sasiedzku w 50 osob odprowadzili panow oficerow pod dom i polamali rece za grzebanie w kieszeniach blizniego i nogi za sciganie niewinnych + zabrali by pieniadze za poniesione szkody i by wszystko bylo w porzadku. ale zyjemy w poj🤬ym swiecie, gdzie panuje spoleczne przywolenie zeby takie kurestwo bylo na porzadku dziennym. a w sadzie z takimi nie powalczysz niestety.
bandytow, co moga zabic to by puscili, zeby nie ryzykowac. niech sie cbs nimi zajmuje. ale jak juz maja bezbronna typiarke, ktora spokojnie spedza wieczor i nie chce, ani nie jest w stanie nikomu krzywdy zrobic, to wszystko z niej zedra. wykorzystaja wszystkie luki prawne, zeby jak najbardziej jej dojebac, to moze jeszcze awans dostana. jak popierasz takie kurestwo, to zaslugujesz na jeszcze wiekszy wp🤬l niz oni
@Mesiah
w twoim przykladzie jest konkretna ofiara- rodzina matki, ktorej grob okradziono. a kto jest ofiara w tym wypadku? typiarki z bmw bo bezprawnie zostaly okradzione i potraktowane jak bandyci, mimo ze patrzac pod katem ilosci posiadanej substancji byly tez ofiarami nalogu, a nie przestepcami(ta wiem jak to jest z nalogiem marihuanowym, ale to mowie z prawnego punktu widzenia)