jawamen napisał/a:
tesciowa dosttala do zapłatt 1,5 tys sory tak jak kolega napisał to spółka akcyjna nie podpsalismy z nimi umowy !!!!!!!! aaa morzna by sie wybrac na warszawke
czemu nie jestem za !!! załorze nawet na sadolu post kto jest chetny zeby jechac .
kolego zakladaj bardzo dobrze niech kazdy wstawia jakies posty ze mamy w tym kraju przej🤬e bo nie reagujemy. admini pomozcie nam i walcie na glowna temat z jakims rozp🤬olem w warszawie tyle mozecie zrobic. przeciez kazdy z nas narzeka ludzie nie znacid osoby ktora by nie narzekala a te k🤬y dalej kradna to pieniadze z ofe to jakies j🤬e oplaty audiozasralne. nie ma i nie bedzie parti ktora nas wesprze bo to te k🤬h pojda dalej i beda nas ogradac. jestem za rozp🤬olem nie chce piw chce rozp🤬ol chce by polacy wreszcie sie ogarneli bo ja mam juz dosc zeby znajomi uciekali do angli i tam firmy robili bo tutaj 3/4 wyplaty maja oddac zusy srusy skarbowki jeden podatek drugi potadek jasny c🤬j a portugalska biedronka nic nie placi niemiecki lidl z pascalem i okrasa tez nic nie placi. LUDZIE !!!!!!!
no to przestancie p🤬lic , dzialajmy . rzucajmy jakimis tematami niech laduja na glownej jak przez pare dni urwanej dupy na glownej nie zobaczycie to nic wam sie nie stanie. od czegos musimy zaczac