Tak... na pewno zjechał na lewy pas, żeby sobie na nim postać i zobaczyć co się z przodu dzieje...K🤬a nie wiem kto jest głupszy. Ty czy ta banda j🤬ych decydentów w astrze.
podpis użytkownika
Gosciu co wjechal do kolejki to cienki bolek. Czyli autor filmu. W tej sytuacji ani na milimetr nie odbijam w prawo. Szeryf sam sie prosil o wjechanie za niego do kolejki.
podpis użytkownika
Sadistic - I love the whole world"Jakby tak każdy wpuszczał tych z lewego pasa to ci z prawego nigdy by tam nie dojechali."
Każdy nie musi. Wystarczy co drugi, żeby było sprawiedliwie.
podpis użytkownika
Sadistic - I love the whole worldpodpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Gdzie tu sprawiedliwość według Ciebie ? Stoisz 2h w korku nagle przyjeżdża sobie gościu, dojeżdza do końca i ładuje się przed Ciebie. Twój czas dotarcia do miejsca zakorkowania wydłuża się o n cwaniaków ładujących się przed Ciebie. Gdzie tu sprawiedliwość ?
W takich sytuacjach służby drogowe z automatu powinny blokować taki pas.
Gdzie tu sprawiedliwość według Ciebie ? Stoisz 2h w korku nagle przyjeżdża sobie gościu, dojeżdza do końca i ładuje się przed Ciebie. Twój czas dotarcia do miejsca zakorkowania wydłuża się o n cwaniaków ładujących się przed Ciebie. Gdzie tu sprawiedliwość ?
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.