@
I to są właśnie merytoryczne argumenty zjebow z pisu 🙂 wstawi rysunek bo nie ma nic mądrego do powiedzenia. idź dzieciaku pograj sobie w jakieś gry czy coś 🤡
@
I to są właśnie merytoryczne argumenty zjebow z pisu 🙂 wstawi rysunek bo nie ma nic mądrego do powiedzenia. idź dzieciaku pograj sobie w jakieś gry czy coś 🤡
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Oby u nas się ludzie skrzykneli i gówna nie wpuścili bo j🤬y Tusk chce tego co wlasnie u nich
Nie zesraj się tylko
Upadek cywilizacji bywa wydarzeniem dość gw🤬townym jak widać
Ty naprawdę taki tępy jesteś, że trzeba ci wszystko tłumaczyć?
Oby u nas się ludzie skrzykneli i gówna nie wpuścili bo j🤬y Tusk chce tego co wlasnie u nich
Idealne przykłady że prawacy maja IQ na poziomie chomika 🙂 nie znam się ale ale coś mu pojadę i będę fajny 🤡 ja wiem ze wyborcy pis raczej maja niskie wykształcenie i nie grzeszą inteligencją ale wy to chyba srogo zaniżacie te średnia 🙂
Tak? gdzie Tusk w ciągu swoich półrocznych rządów powiedział że chce przyjąć imigrantów? póki co to chyba twoj idol Kaczyński wpuścił ileś milionów imigrantów z Ukrainy i dał ćwierć miliona pozowlen o pracę dla ciapatych. Doucz się synku bo w dupie byłeś i gówno wiesz 🙂