Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
"-A ja mam peżota w dyzlu i mi pali 3 litry w trasie jak jadę za tirem
-A czemu za tirem?
-Eeee. Bo silnik mi dopala niestrawioną ropę ze spalin tira i dzięki temu mój pali mniej."
I czym problem że jedzie wolniej od TIRa? Jak Tiry sie wyprzedzając i blokuje lewy pas przez 15 minut bo jeden jedzie 89,5km/h a drugi 90km/h to jest ok? Bo będzie na miejscu 15 minut wcześniej ? i c🤬j z tego jak na rozładunek i tak będzie musiał czekać . Od Wrocławia do Katowic A4 jechałem kiedyś 80km na godzinę bo miałem akurat taki kaprys i nic nikomu do tego.
Wkuriwja mnie te "ciche" karetki czy też straż. A nawet sama Policja. Ile to już razy miałem tak że jadę sobie spokojnie 90 czy tam 100 i nagle z bocznej drogi wyskakuje karetka, ale za c🤬ja nie idzie jej ustąpić bo ani tego nie słychać a dosyć często w ogóle nie widać. (Jak zasłania budynek czy jakieś krzaki)