Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Daj 5 racjonalnych wytłumaczeń tej tezy. Z góry mówię, że: "beemwu jest takie gangsterskie", "pasuje do dresu" lub "mój pitbull mieści się w bagażnik" się nie liczą.
Obie marki są świetne, każda ma swoje zalety i zapewne wady. Audi zasłynęło z quattro, a BMW z napędu na tył, który w czasach aut bez ESP i innych elektronicznych ograniczeń potrafił dać mnóstwo frajdy z jazdy.
Nigdy k🤬a nie zrozumiem tej całej spiny Audi vs BMW, tekstów o dresiarzach itp.
frajer taciną bryką się rozp🤬olił, niech mu głoszą że wielki i zacny, jak ja wiem że c🤬j w grobie prędzej znajdzie sie, niż ktokolwiek inny, i każdy kto o tym wie.... wierszyk w c🤬j wyj🤬em.
podpis użytkownika
My God, Have Mercy Upon My Enemies, Because I Won't