Debile... te bajki disneya sp🤬oliły im zdrowy rozsądek, nie ma bambi, nie ma gadających piesków, nie ma dumbo, króla lwa, czy misia jogiego wszystko k🤬a co dzikie jest nie przewidywalne i może wp🤬lić cię ze smakiem lub zabić dla jaj jak tępy pitbull będą go bić a on nie puści i c🤬j!
Kiedyś w necie znalazłem statystyki pokazujące kto pada ofiarami niedźwiedzi grizli i czarnych i 70% to byli eko zjeby oraz weganie naukowiec pisał że to ich wina zwierzątka traktują jak przyjaciół a zwierzę wyczuwa czy to zjeb do jedzenia czy lepiej unikać bo to człowiek który też jest mięsożerny i może zagrozić jemu...
Debile... te bajki disneya sp***oliły im zdrowy rozsądek, nie ma bambi, nie ma gadających piesków, nie ma dumbo, króla lwa, czy misia jogiego wszystko k***a co dzikie jest nie przewidywalne i może wpie**olić cię ze smakiem lub zabić dla jaj jak tępy pitbull będą go bić a on nie puści i ch*j!
Kiedyś w necie znalazłem statystyki pokazujące kto pada ofiarami niedźwiedzi grizli i czarnych i 70% to byli eko zjeby oraz weganie naukowiec pisał że to ich wina zwierzątka traktują jak przyjaciół a zwierzę wyczuwa czy to zjeb do jedzenia czy lepiej unikać bo to człowiek który też jest mięsożerny i może zagrozić jemu...
Debile... te bajki disneya sp🤬oliły im zdrowy rozsądek, nie ma bambi, nie ma gadających piesków, nie ma dumbo, króla lwa, czy misia jogiego wszystko k🤬a co dzikie jest nie przewidywalne i może wp🤬lić cię ze smakiem lub zabić dla jaj jak tępy pitbull będą go bić a on nie puści i c🤬j!
podpis użytkownika
To co jest, jest i nie może nie być, a tego czego nie ma, nie ma i nie może być nawet pomyślane.Debile... te bajki disneya sp🤬oliły im zdrowy rozsądek, nie ma bambi, nie ma gadających piesków, nie ma dumbo, króla lwa, czy misia jogiego wszystko k🤬a co dzikie jest nie przewidywalne i może wp🤬lić cię ze smakiem lub zabić dla jaj jak tępy pitbull będą go bić a on nie puści i c🤬j!
podpis użytkownika
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę ponieważ jestem największym sk🤬ysynem w całej tej dolinie....