podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2duOn i jego babsko, j🤬i degeneraci, niech jeszcze to jego k🤬isko zdechnie zanim znowu się rozmnoży i skrzywdzi kolejnego dzieciaka.
podpis użytkownika
Prawidłowo wychowane sumienie, nigdy nie gryzie swojego pana.Ludzie muszą oduczyć się nienawidzieć.
Szkoda mi było Tigera i Kobry, że dostali taką falą hejtu. Przecież od razu było widać że mają niezbyt równo pod kopułami, ale bawili się po swojemu i czerpali z tego jakieś przyjemności.
Ja np. uwielbiałem te jego dykcyjne wypociny. Traktowałem go jak swego rodzaju jasia fasole p🤬lącego głupoty. Raczej nic mądrego się po nich nie spodziewałem więc i nie hejtowałem ich za produkcje niskich lotów.
Nie hejtujmy chorych ludzi. Śmiejmy się z nich, bawmy się tym ale nie nienawidźmy. Mam nadzieje że Kobra jakoś da sobie radę. Nie wyobrażam sobie stracić drugą połówkę w tak młodym wieku w dodatku mając dziecko.
Nikt nie jest orłem. Ludzie od wieków różnią się poziomem tego co mają w głowie.
Uważam że jedynie jeszcze większe ameby umysłowe potrafią szydzić ze słabszych i głupszych aby podnieść ocenę samego siebie. Osoba inteligentna tego nie potrzebuje, oceni jedynie wartość satyryczną a to u nich było na poziomie mega wysokim (nie licząc wk🤬ionego bonzo jak groził "użytnikom tjutjuba" xD).
Surfuj po błękitnych światłowodach tego typu, Tajger. Niech Ci ziemia klepką będzie
PS. Obstawiam że zmarł na marskość wątroby.
Widać to na tych jego ostatnich zdjęciach w c🤬j.
Ludzie muszą oduczyć się nienawidzieć.
Szkoda mi było Tigera i Kobry, że dostali taką falą hejtu. Przecież od razu było widać że mają niezbyt równo pod kopułami, ale bawili się po swojemu i czerpali z tego jakieś przyjemności.
Ja np. uwielbiałem te jego dykcyjne wypociny. Traktowałem go jak swego rodzaju jasia fasole p🤬lącego głupoty. Raczej nic mądrego się po nich nie spodziewałem więc i nie hejtowałem ich za produkcje niskich lotów.
Nie hejtujmy chorych ludzi. Śmiejmy się z nich, bawmy się tym ale nie nienawidźmy. Mam nadzieje że Kobra jakoś da sobie radę. Nie wyobrażam sobie stracić drugą połówkę w tak młodym wieku w dodatku mając dziecko.
Nikt nie jest orłem. Ludzie od wieków różnią się poziomem tego co mają w głowie.
Uważam że jedynie jeszcze większe ameby umysłowe potrafią szydzić ze słabszych i głupszych aby podnieść ocenę samego siebie. Osoba inteligentna tego nie potrzebuje, oceni jedynie wartość satyryczną a to u nich było na poziomie mega wysokim (nie licząc wk🤬ionego bonzo jak groził "użytnikom tjutjuba" xD).
Surfuj po błękitnych światłowodach tego typu, Tajger. Niech Ci ziemia klepką będzie
Taaa głupia k🤬a która chlała całą ciąże aż urodziło się dziecko z FAS, ten zjeb nie lepszy, co dostał to do lombardu i na przelew.
Dziecko zaniedbane do tego stopnia, że w wieku 5 lat robiło pod siebie i ledwo umiało mówić, dopiero po tym czasie zostało im odebrane.
Trzeba być j🤬ym debilem żeby uważam, że szkoda komuś, że tako odpad społeczny zdechł, bo heheszki w internecie robili.
K🤬a idole idiotów.
Mam nadziej, że szybko ona też zdechnie.
Ludzie muszą oduczyć się nienawidzieć.
Coś ci się odkleiło koleszko...
Inteligentny inaczej, upaprany po kokardę w lewacką ideologię. Znalazł sobie "misję" w tym obszarze.
Zwykły szkodnik, nic nie wart.