W czym problem. Jest wolne miejsce to się tankuje. Rozp🤬alają mnie faceci co zwykłą osobówką czekają na wolne miejsce z lewej bo wlew mają po tej stronie a po prawej wolne.
Naucz się zanim skrytykujesz, że na stacjach benzynowych wąż ma długość większą niż przeciętna osobówka i nie ma znaczenia którą stroną podjedziesz jeśli nie będzie to 100m od dystrybutora.
A teraz grzecznie przeproś Panie mądrzejsze od ciebie.
Nie gadaj. Czasem podjedziesz po kimś na jedyne wolne miejsce (wlew po złej stronie), a na drugie podjedzie auto w takiej samej sytuacji.
Jak się resorakami przestaniesz bawić a zaczniesz jeździć prawdziwymi samochodami, to zrozumiesz![]()
podpis użytkownika
Naczelny hejter sadolowego analfabety.podpis użytkownika
No risk, no fun...W czym problem. Jest wolne miejsce to się tankuje. Rozp🤬alają mnie faceci co zwykłą osobówką czekają na wolne miejsce z lewej bo wlew mają po tej stronie a po prawej wolne.
Naucz się zanim skrytykujesz, że na stacjach benzynowych wąż ma długość większą niż przeciętna osobówka i nie ma znaczenia którą stroną podjedziesz jeśli nie będzie to 100m od dystrybutora.
W czym problem. Jest wolne miejsce to się tankuje. Rozp🤬alają mnie faceci co zwykłą osobówką czekają na wolne miejsce z lewej bo wlew mają po tej stronie a po prawej wolne.
podpis użytkownika
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.podpis użytkownika
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.