Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
A faceci jak psy.
Mozesz ich sponiewierać a oni i tak wrócą.
Szach-mat szowiniści
czyżby kobiety w końcu usłyszały coś o szachach? No tak teraz są te inteligentne lodówki i zmywarki z tunerem radiowym to pewnie usłyszałaś coś o tym. Przypomnij mi ile kobiet jest pośród 100 mistrzów szachowych?
Ale wy durne pały jesteście. Myślicie, że gdzie siedzę?
@Peciak, zabrzmiałeś banalnie. Ale jak chcesz się tak bardzo spierać, to powiedz mi proszę, osoby jakiej płci otrzymują najczęściej tytuły mistrzów kuchni? Albo gwiazdki Michelin?
Widzisz?
Ale jak chcesz się tak bardzo spierać, to powiedz mi proszę, osoby jakiej płci otrzymują najczęściej tytuły mistrzów kuchni? Albo gwiazdki Michelin?
Widzisz?
Mistrzów kuchni? myślę, że kucharze - mężczyźni. Kobiety nie siedzą bynajmniej w kuchni, żeby gotować. Nie potrafią tego robić. To schronienie, w którym czują się bezpiecznie w świecie zdominowanym przez mężczyzn.
@up, i tu jest pies pogrzebany. Spora część kobiet gotuje, bo trzeba, bo taka była ich rola od wieków. Czy tego chciały czy nie. Mężczyzna pracował na rodzinę a kobiety się tą rodziną zajmowały.
Ale czasy się pozmieniały. Role też.