Cytat:
jebac to ! Lece bokiem , hamulec! C🤬j, ze rozjebie auto, zatrzymam sie! < tak mysla kobiety...
Kobiety jeżdżą tak, jak je nauczysz imbecylu! Jeśli kobieta ma za "instruktora" takiego samego głąba jak ty, to nie ma co się dziwić, że jeździ jak ostatnia p🤬da. Zrozum debilu, że samo prawko w kobiecym portfelu nie oznacza, że potrafi ona jeździć! Jeśli masz prawo jazdy i jeździsz na co dzień powiedzmy 50 km to pewnie potrafisz ogarnąć furę w ekstremalnej sytuacji (w co wątpię).
Cytat:
A nie koniecznie to byl naped na tyl, ja osttnio (na przod) - ponad 90kmh oblodzona droga i zakret.. lecialem bokiem, na szczescie ogarnalem sytuacje gazem, i kreceniem kierwonicy (jak kubica)
No właśnie napęd na przód! Ale i tak mi się wierzyć nie chcę, że leciałeś 90 km/h na oblodzonej drodze w zakręcie i dałeś radę wyprowadzić auto gazem i kierownicą. Gdyby na drodze faktycznie był LÓD to po prostu skończyłbyś w rowie czy c🤬j wie co tam było na poboczu!
To co ty prawisz człowieku nadaje się do "śmiechu warte"
Rok temu jechałem po prawdziwym lodzie ( a robię rocznie 80 000 km) i uwierz mi, nie dało się ruszyć dieslem na samym sprzęgle, po prostu koła buksowały w miejscu. Odcinek 2 km gdzie zazwyczaj przejeżdżam w 2 minuty przejechałem w pół godziny, nigdy nie byłem bardziej zesrany niż podczas tamtej jazdy.