Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Jest jakaś opcja abym nie widział postów od fantastico? Wk🤬iają Mnie te głupie opisy ani to śmieszne ani oryginalne. Tylko bolą Mnie oczy i jak się czyta takie pierdoły to potem się utrwala taka idiotyczna składnia.
Jaka tępa idiotka.. nie dość, że idzie po tym lodzie jak idzie, to po wejściu do samochodu instruuje męża jak ma iść, żeby się nie wyj🤬 ale mnie irytuje takie zachowanie.
zaj🤬bym Ci bity penerze ale k🤬a nie dają mi... i nagle odkrył waść że jest waść mość zwykłym pedalstwem... k🤬a po prostu ci zajebie, może wtedy się ogarniesz....