Bo takie kobiety często są zakompleksione i zdesperowane. Nieraz nie wiedzą na kim wyładować swoją złość i frustrację? Przyj🤬 mężowi? no jak tak można, w końcu to często sponsor i utrzymuje całą rodzinę na jakimś finansowym poziomie. Tępa c🤬ki nie wiedzą że często kochanka nawet nie wie że facet ma żonę i dzieci. A jeśli wie to jest też druga strona medalu, ona żonie kochanka wierności nie przysięgała. Jedna z moich przyjaciółek też złapała faceta na zdradzie, w ich własnym domu, i musicie mi wierzyć że sama powiedziała że najbardziej satysfakcjonujące jest to jak faceta błaga o wybaczenie, przeprasza itd a koniec końców do tej pory zap🤬la solidne alimenty dla niej i dla ich dziecka a sam mieszka w małej kawalerce już bez dupeczek do r🤬ania, bo która chciałaby męską k🤬ę z ogromnymi alimentami? Zresztą szkoda by mi było sobie problemów robić, i sobie reputacje popsuć bo ktoś mnie widział jak biję jakaś głupią zdzirę w miejscu publicznym.K🤬a, czemu zawsze w takich sytuacjach obrywa się niewłaściwej osobie?
Współczuje Ci trochę sposobu myślenia. Jak dwoje dorosłych ludzi ma problemy w związku to ze sobą rozmawia i próbuje je rozwiązać, ale słabe jest k🤬ienie się na boku zamiast powiedzieć kobiecie że mogłaby się troszkę ogarnąć fizycznie, i nie tylko zresztą bo znam sytuacje że facet r🤬ał paszkwile mając w domu niemal modelkę VSNo tak.. po ślubie spasę dupę do 200 kg i będę obwiniać męża za to, że nie chce mnie już dupczyć
ja pierodle usuneli mój komentarz na temat tej k🤬y wiec powtórze k🤬a moze być tylko kobieta to ty zostałaś ewciasnej kaealercemaz cię zostawił bo jestes spasłom krowa i o siebie nie dbasz i jak sama stwierrdziłas jesteś za głupia żeby to zrozumiec i wymagasz żeby ci to przypominał cięgkuje dowidzeni , takiej hipokryzji można się spodziewć tylko od kobietyBo takie kobiety często są zakompleksione i zdesperowane. Nieraz nie wiedzą na kim wyładować swoją złość i frustrację? Przyj🤬 mężowi? no jak tak można, w końcu to często sponsor i utrzymuje całą rodzinę na jakimś finansowym poziomie. Tępa c🤬ki nie wiedzą że często kochanka nawet nie wie że facet ma żonę i dzieci. A jeśli wie to jest też druga strona medalu, ona żonie kochanka wierności nie przysięgała. Jedna z moich przyjaciółek też złapała faceta na zdradzie, w ich własnym domu, i musicie mi wierzyć że sama powiedziała że najbardziej satysfakcjonujące jest to jak faceta błaga o wybaczenie, przeprasza itd a koniec końców do tej pory zap🤬la solidne alimenty dla niej i dla ich dziecka a sam mieszka w małej kawalerce już bez dupeczek do r🤬ania, bo która chciałaby męską k🤬ę z ogromnymi alimentami? Zresztą szkoda by mi było sobie problemów robić, i sobie reputacje popsuć bo ktoś mnie widział jak biję jakaś głupią zdzirę w miejscu publicznym.
Współczuje Ci trochę sposobu myślenia. Jak dwoje dorosłych ludzi ma problemy w związku to ze sobą rozmawia i próbuje je rozwiązać, ale słabe jest k🤬ienie się na boku zamiast powiedzieć kobiecie że mogłaby się troszkę ogarnąć fizycznie, i nie tylko zresztą bo znam sytuacje że facet r🤬ał paszkwile mając w domu niemal modelkę VS
3 piwa trzy kobiety ja p🤬le ale wy kobiety jesteście żałosne w wswojej bezsilnosci a za to że lubicie jej post w którym obrsaża mezcyzn życze wam żebyscie dostały p otych głupich ryjachBo takie kobiety często są zakompleksione i zdesperowane. Nieraz nie wiedzą na kim wyładować swoją złość i frustrację? Przyj🤬 mężowi? no jak tak można, w końcu to często sponsor i utrzymuje całą rodzinę na jakimś finansowym poziomie. Tępa c🤬ki nie wiedzą że często kochanka nawet nie wie że facet ma żonę i dzieci. A jeśli wie to jest też druga strona medalu, ona żonie kochanka wierności nie przysięgała. Jedna z moich przyjaciółek też złapała faceta na zdradzie, w ich własnym domu, i musicie mi wierzyć że sama powiedziała że najbardziej satysfakcjonujące jest to jak faceta błaga o wybaczenie, przeprasza itd a koniec końców do tej pory zap🤬la solidne alimenty dla niej i dla ich dziecka a sam mieszka w małej kawalerce już bez dupeczek do r🤬ania, bo która chciałaby męską k🤬ę z ogromnymi alimentami? Zresztą szkoda by mi było sobie problemów robić, i sobie reputacje popsuć bo ktoś mnie widział jak biję jakaś głupią zdzirę w miejscu publicznym.
Współczuje Ci trochę sposobu myślenia. Jak dwoje dorosłych ludzi ma problemy w związku to ze sobą rozmawia i próbuje je rozwiązać, ale słabe jest k🤬ienie się na boku zamiast powiedzieć kobiecie że mogłaby się troszkę ogarnąć fizycznie, i nie tylko zresztą bo znam sytuacje że facet r🤬ał paszkwile mając w domu niemal modelkę VS
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.Nie kochaj się z mężem żony kobieto, bo może się zdarzyć, że z butelką zawiedziona żona przyjść może i przyfasolić przy wszystkich robiąc wstyd na cały sklep. Zdziwione i rozpaczliwe krzyki kobiety poprzedzające ucieczkę są dowodem na jej winę.