zakapior napisał/a:
Jesteś tak k🤬a żałosnym człowieczkiem panie wojskowy, mierz dalej swojego e-k🤬sa w piwach na sadolu... Poziom twoich wypowiedzi, zajebista składnia i argumenty skłaniają mnie do refleksji, że jedna z min które rozbrajałeś musiała Ci wyp🤬olić prosto w ryj up🤬lając połowę głowy.
ooo k🤬a a czym mierzysz moja maire żałosności flecie jeden:)? nie obrażaj wojska c🤬lu bo jak przyjdzie wojna bedę miał obowiązek bronić takich c🤬lich studencikow jak Ty nie mierze swoje go e k🤬sa miara piwek nie zrozumiałeś ironii bo pewnie jesteś studentem jakiegoś zajebistego kierunku z przyszłością typu administracja albo turystka hahaha:D składnia hehe lepiej wez sam się k🤬a ogarnij bo Twoje komenty tez są zajebiście dokładne i spójne więc odp🤬l się

widzisz człowieczku ja miałem odwagę aby iść do woja zostać saperem pojechać na misje i rozbrajać miny a Ty co? c🤬ja masz odwagi dalej pewnie siedzisz u starych i jesteś na jakiś zajebistych studiach szczyt k🤬a odwagi widzzę u Ciebie i jeszcze jedno za ten tekst z miną dostał byś takiego k🤬a buta na mordę że nauczyło by Cie to szacunku i pokory do ludzi którzy mieli odwagę iść do wojska a nie k🤬a zostać zj🤬ym studentem...i koniec tematu bo k🤬a jak zawsze jakiś gimbus albo student się przyp🤬oli