Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Mądry gość znalazł rozwiązanie odwiecznej zagadki: Jak działa kobieca logika. Są napisy PL.
Życie będzie łatwiejsze.
Aha i wymagana w każdym poście emotka:
@up
to, że jesteś niepełnosprytny (bo w necie nic nie ginie) i potrzebujesz poklasku, atencji oraz próbujesz podleczyć swoje kompleksy nie znaczy, że ja mam tak samo
edit: i aby zakończyć bezproduktywną dyskusję - moje cycuszki są moje i mojego partnera... i na tym koniec...
widzę, że na twoją desperacką logikę potrzebny jest oddzielny 2h blok wyjaśnień - słabe podp🤬lanko, oj słabe - coś na miarę: jestem pewien, że nie potrafisz wyrzygać się przez słomkę...
Ja p🤬lę oczami30trzydziestolatki, pokaż te cycki, co ci szkodzi? myślisz że wy kobiety możecie się tutaj logować bo ktoś chce czytać wasze bzdety? macie pokazywać cycki i tylko dlatego was tutaj się trzyma.