Dużo cię to kosztowało, że się tak prujesz? Przepracowałeś ty chociaż jeden dzień w życiu?
Dzień dobry. Mam 48lat i w sumie pracowałem 10 lat za granicą. Uprzedzenia do emigrantów to jedno, są w każdym kraju i u nas też będą ale... jak nie chodziłem do pracy to nie zarabiałem. Jak nie płaciłem ubezpieczenia to nie miałem opieki. Kobiety z dziećmi nie brały benefitu od pierwszego dnia pobytu na dziecko tylko trzeba był 5 lat przepracować legalnie żeby dostać jakieś pieniądze. I to jest uczciwe. Pochodzę z Lublina i znałem wiele osób z Ukrainy i Białorusi.......
Przepracowałem i wk🤬ia mnie rozdawnictwo za nasze pieniądze, Jeśli ktoś żyje pod sukienka mamusi i na jej garnuszku jak TY, to niekoniecznie wie skąd państwo ma pieniądze, ale dorośniesz nie martw się.
Gościu, idź być debilem gdzie indziej, albo doucz się historii. Dowiesz się z niej mniej więcej o tym jak traktowaliśmy Ukraińców przed II WŚ.
Synek, gdyby nie Ukry to nie byłoby "cudu nad Wisłą" i wygranej wojny z kacapSSkim gównem
Inna sprawa jest tak, że baba jest ewidentnie napita i dała się sprowokować głupim c🤬jkom, a akurat wiem, że Ukrainki są dość podatne na prowokacje po alkoholu
Pewnie najpierw ją sprowokował a potem dla atencji nagrali.
C🤬j w dupę tym co ją nagrywali.
Najpierw poczytaj a potem pisz. Tak. Cała masakra była spowodowana również działaniami Polaków. I żeby nie było. Polacy tez jakoś specjalnie dłużni Ukraińcom nie byli. Nie mówi sie o tym bo po co. Ale fakty są takie że od wieków ukraińców Polacy traktowali gorzej niż psy. Nie bronie Ukraińców al etu nie masz racji.