podpis użytkownika
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę ponieważ jestem największym sk🤬ysynem w całej tej dolinie....Jeszcze napisz tępy kmiotku na jakich warunkach w tym obozie siedział + dlaczego w Niemczech sobie mieszkał po zakończeniu IIWŚ, bo jakoŝ o tym zapomniałeś.
Pewnie najpierw ją sprowokował a potem dla atencji nagrali.
C🤬j w dupę tym co ją nagrywali.
podpis użytkownika
'Gdy życie pozostawia nas ślepcami. Miłość utrzymuje nas w dobroci' - C.BenningtonSocjale dostali za czyje k🤬a pieniądze? Za korzystanie z bankowości nam podnoszą limity i opłaty a ukry za j🤬a darmochę korzystają, wchodzisz do sklepu to wszędzie j🤬e koślawe ukraińskie pismo. No do k🤬y nędzy, a TY jeszcze bronisz p🤬dy która się panoszy po cudzej własności?
Sprzedaj majątek i oddaj ukraińcom jak ci ich tak szkoda. HaTFUUU!
też tak myślę i jestem ciekawa od czego się zaczeło. Ciekawe czy gdybyśmy to my byli na miejscu osób z Ukrainy, to temu Panu też by się miło słuchało, by wracał do kraju gdzie jest wojna.
Pewnie najpierw ją sprowokował a potem dla atencji nagrali.
C🤬j w dupę tym co ją nagrywali.
też tak myślę i jestem ciekawa od czego się zaczeło. Ciekawe czy gdybyśmy to my byli na miejscu osób z Ukrainy, to temu Panu też by się miło słuchało, by wracał do kraju gdzie jest wojna.
Niby w pałacu mieszkał? Obóz to więzienie, trzymali go tam do końca wojny od momentu gdy ogłosił niepodległość Ukrainy. A to o czymś świadczy.
A siedział z resztą więźniów w typowym, obozowym baraku ? Był nazistowskim kolaborantem, którego trzymano jako przydatny egzemplarz na stosowną okazję. Jakoś go Niemcy po tym ogłoszeniu niepodległości krainy u, nie zklikwidowali. "A to o czymś świadczy."
Ja bym jeszcze Amerykanów ukarał że nas po wojnie zostawili na pastwę ruskim.
podpis użytkownika
Niezmanipulowany