Wpuścili gówno do kraju i będą za nich płacić.
Jestem od urodzenia polakiem i jak k🤬a widzę co dostają oni i w jakich kwotach, to c🤬j mnie strzela.
...
Polska wpuściła do kraju Konia Trojańskiego, który zniszczy nas od środka.
Podaj adres. Skoro wiesz o takim przypadku, to podziel się wiedzą z nami.
podpis użytkownika
KACAPY i UKRY =trzeba pomagać ale z rozsądkiem
Takie durne komentarze tylko zabijają w ludziach chęć zawalczenia o cokolwiek.
Pier***ona mentalność niewolników!
I myślenie typu siedź cicho ni nie wychylaj się rób to co ci każą, łaź w maseczce bo inni też łażą.
Wychowywanie spolegliwego p🤬lniętego społeczeństwa od dziecka na bajeczkach o pokornym cielęciu co dwie matki ssie,
a potem pokornie daje się prowadzić na rzeź
no i pozamiatane no i cześć!
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.W tym, że nie sp🤬ala przed wojną, umie język Polski, od ręki dostanie robotę i może sobie zarobić.
Więc niech wyp🤬ala do roboty zarobić na zupę, a jak ma jakieś obiekcje to niech zdycha z głodu, śmiecia i pasożyta mniej, a dla normalnej części społeczeństwa lepiej. Jakby przy mnie zaczęli rozlewać zupę jakimś p🤬lonym nierobą "soli" tej cebulowej ziemi to ja bym ich op🤬lił, bo nie życzę sobie żeby takie mendy wp🤬lały za moje.
J🤬 państwo socjalne i wszystkich socjalistów, bym was najchętniej ładowarką do pieca ładował na utylkę, co za tupet k🤬a. Gaz podrożał to by się k🤬nioxy na coś przydały w formie opału, przynajmniej raz w życiu.
Nie dość, że żyją za cudze to jeszcze mają czelność mordę otwierać, mądrzyć się i p🤬lić swoje gówno warte racje, które są kompletnie odcięte od rzeczywistości. Podstaw funkcjonowania świata taki ameb nie rozumie, a k🤬a p🤬li, tfu wam na ryj.
Jak mnie to wk🤬ia