Warto zobaczyć wielkiego mistrza ledwo stojącego na nogach. Wrzucam całą walkę, ale niecierpliwi mogą przewinąć do 2:30.
podpis użytkownika
No jak Pan Jezus powiedział?podpis użytkownika
No jak Pan Jezus powiedział?Uprzedzając wszelkie komenty i głodne p🤬lenie, bracia Kliczko i tak są światowej klasy sławami a to miało miejsce prawie 10 lat temu i każdy bokser niewiem jak dobry i tak dostał wp🤬l via Cassius Clay (Ali) vs. Joe Fraizer
podpis użytkownika
No jak Pan Jezus powiedział?
Zajebista walka swoją drogą, można całość znaleźć na YT. A co do samego filmiku tutaj, to miałem w zamiarze pokazanie, że (mimo swojej bezsprzecznej dominacji w wadze ciężkiej) Kliczka da się pokonać. Co więcej, da się go znokautować na początku walki. A co do p🤬lenia, że to było niemal 10 lat temu - nie widzę związku. To akurat powinno przemawiać za Władimirem, bo był w szczycie formy i miał na koncie 40 wygranych walk.
darujcie sobie to "p🤬lenie hejterów" przed każdym filmikiem.
Moja myśl była taka, że chociaż nie wiem jak dobry będzie jeden zawodnik (w tym wypadku Kliczko, a w moim przykładzie Ali) i czy będzie to szczyt formy czy też nie ZAWSZE znajdzie się jakiś inny, który mu wp🤬li (Sanders, Fraizer).
podpis użytkownika
No jak Pan Jezus powiedział?
zgodziłbym się z Tobą gdyby nie pl.wikipedia.org/wiki/Rocky_Marciano
podpis użytkownika
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.