Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
To przyklej, c🤬ja zrobisz. Jak widzisz na załączonym filmie to nie jest takie proste, poza tym trzeba miec odpowiednia ilosc klockow i jakakolwiek wiedze i doswiadczenie w budowaniu za ich pomoca.A zbudowac mozna z Lego naprawde zajebiste rzeczy.
hahaha co za problem pod klocek lego przykleic kawałek plastiku który dotknie gume która odpowiada za wysylanie do kompa litery? wez typie wyzej ^^ aniolmichal nie p🤬l farmazonów bo to dziecinnie proste. i c🤬jowo wyglada tyle ode mnie nie pozdrawiam
@MICHALANIOLDZ🤬KO jesteś pewnie typem osoby (nie obrażając Cię oczywiście) która c🤬ja wie o takich rzeczach. jeżeli twierdzisz, że to jest trudne to w zyciu nie rozkręcałeś pewnie niczego, nie potrafisz skręcic budzika ani go rozkręcić, pewnie pierwszy raz właśnie widziałeś klawiature od środka, prawda?
hahaha co za problem pod klocek lego przykleic kawałek plastiku który dotknie gume która odpowiada za wysylanie do kompa litery? wez typie wyzej ^^ aniolmichal nie p🤬l farmazonów bo to dziecinnie proste. i c🤬jowo wyglada tyle ode mnie nie pozdrawiam
No tak,ta guma co przesyla sygnaly, ze naciska sie odpowiednia literke (c🤬j wie jak sie nazywa) jest z klawiatury,tak samo okablowanie.Ale te klocki NIE SA przyklejone,a zlozone i to w kurewnie przemyslany i sensowny sposob.Uzyj tam innego klocka - zobaczymy czy bedzie dzialac.Wiec juz nie p🤬l.