podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Zaj🤬 jak peretti o kant muru hehe
Honda syfik, kubeł, brak pasów i brak mózgu. Szkoda tylko, że miał tę pseudo-klatkę.
To jest gówno, a nie klatka. Pewnie sam, pusty dekiel bez jakiejkolwiek wiedzy, ją robił.
Już po pierwszej sekundzie zauważyłem że taka klatka c🤬ja mu pomoże. Przecież tak się klatki nie montuje, typ sobie sam ją chyba zrobił i myslal że będzie nieśmiertelny ale jak widać zdziwił się tak bardzo że mu wizję odcięło
Takie pseudo klatki można kupić gotowe, omijają deskę rozdzielczą i można je zamontować bez rozbierania całego auta, najczęściej są skręcane.
W tym przypadku klatka jednak pomogła, uchroniła przed zmiażdżeniem kabiny pasażerskiej, auto to Civic Eg z początku lat 90.
Na dzisiejsze standardy można powiedzieć papierowa konstrukcja.
Do budowy klatki potrzebna jest giętarka trzpieniowa (profesjonalny i drogi sprzęt), w warunkach domowych nie da się pogiąć rur bez ich deformacji.
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi