podpis użytkownika
http://sredniowiecze.zdrowo.info.pl
I czym się chwalisz pedo-skejcie? Piotrkowska to ulica, której Łódź się powinna wstydzić najbardziej. Zlot transwestytów, żuli śpiących na ławkach, żebraków, kolorowych, pedałów w rurkach, metali chlejących w każdym możliwym kącie i kurew stojących na każdym rogu. Centrum kultury k🤬a.
@Riva
Daj sobie spokój... kogo chcesz oszukać? przecież Łódź to syf. mieszkańcy którzy nie chcą tego przyznać są po prostu zakompleksieni.
Sam mieszkam w Łodzi i najbardziej mi się w niej podobają tereny zielone poza samym miastem jako takim.
podpis użytkownika
Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me
Jestem Warszawiakiem. Daruje sobie wrzucanie zdiec Stolicy domyslam sie ze wszyscy sadole wiedza jak wyglada to piękne miasto![]()
![]()
podpis użytkownika
I czym się chwalisz pedo-skejcie? Piotrkowska to ulica, której Łódź się powinna wstydzić najbardziej. Zlot transwestytów, żuli śpiących na ławkach, żebraków, kolorowych, pedałów w rurkach, metali chlejących w każdym możliwym kącie i kurew stojących na każdym rogu. Centrum kultury k🤬a.
podpis użytkownika
Jeszcze zapomniałam się zapytać-tyle różnych dziwadeł,a KOSMITÓW czasem na Piotrkowskiej nie widziałeś ? weż przestań to co bierzesz albo zmień dilera,k🤬y jak już stoją to na Kościuszki kawałek dalej od Piotrkowskiej,a w twojej wiosce gdzie k🤬y urzędują ?
ŁÓDŻ-miasto-centrum kultury europejskiej,jeeeeee,a twoje miasto czym się może pochwalić ?