dobra, wchodze na sadola od jakiegos czasu ale konto mam od niedawna. dałem jeszcze rade przelknac to
gówno ale tego juz naprawde nie dalem rady. stek bzdur jakich malo. jestem studentem medycyny 4 roku, wiec moze nie wiem wszystkiego ale ogarniety jestem w temacie
filmik merytorycznie jest dnem. jebac tam szczegoly, przeciez ten filmik to nie podrecznik, ale sporo 'faktow' przedstawionych tutaj to jest poprostu klamstwo. struktura kom. mozgowej niemal identyczna z wszechswiatem? to tylko zdjecie, ale to ma sie nijak do struktury -.- kazda czesc twojego ciala jest z toba scisle powiazana? no k🤬a moje cialo to JA wiec to chyba logiczne co? skladam sie z energii rozprowadzanej przez system medianów? człowieku to mają byc FAKTY o naszym organizmie? to chyba jakis zart. nigdzie, ale to NIGDZIE nie ma potwierdzenia na istnienie takich rzeczy jak meridiany, aura czy czakramy. jesli autorowi sie podobaja takie pomysly to niech leci do żółtków i uczy sie starozytnej wiedzy, zapalenie pluc niech sobie leczy igiełkami wbijanymi w k🤬sa czy gdzie tam oni to wbijaja.
mozg serca mowisz... moze masz na mysli uklad bodźcoprzewodzący serca? bo nie wiem co innego to mogłoby być. w kazdym razie osoby po transplantacji serca nie pamietaja sytuacji z zycia dawcy -.- ani nic z tych rzeczy. klamstwo.
ahhh... najgorsze z tego co autor wp🤬lil w ten filmik to ta telegonia. fikcja jakich mało. ludzie, nie dajcie sie nabierać na coś takiego, bo nawet najgłupszy kozojebca w to nie wierzy. gdzie niby przechowywany jest ten zapis? w jakiej formie? w jaki sposób jest odczytywany? nawiazujac do linku ktory wkleilem wczesniej - skoro informacje o pierwszym partnerze są w kobiecie przechowywane, to po co do rodzenia dzieci mieliby jej byc potrzebni inni partnerzy? kompletnie niezrozumienie ludzkiej fizjologii. zwolennicy telegonii niech otworza podrecznik z biologii dla gimbazy to moze sie czegos dowiedza o swiecie zamiast wymyslac teorie.
mysli i emocje nie kształtuja DNA -.- pokazcie mi badania. haha bardzo mi sie podoba to nagrane piekarnikiem wideo z usuwania raka przez chinskich lekarzy. co to za technika obrazowania? jak ten nowotwór się wchłania? gdyby taki guz wrzucic do soku żołądkowego to by sie tak szybko nie rozpuscil, ale mysli pewnie, dadza rade -.- jak sie bardzo skupie to tez potrafie, na przyklad rozpuscic sobie stope.
objawy są wołaniem o zmiane postepowania? aha czyli nasze ciało jest ustawione wg jakis zasad moralnych. jakich? katolskich? ciapackich? czarnych małpiszonów? niewiadomo. w kazdym razie gdyby było nastawione na katolska moralnosc to mielibysmy dzisiaj rasowo czysta europe -.-
napisalbym wiecej ale i tak czuje ze rozmiar komentarza zniecheci wiekszasc do czytania.
autorzy tego filmu sa pojebami. a gosc ktory wrzucil to na sadola jest skonczonym debilem. jak masz takie h🤬jowe poglady to idz pan w h🤬j a nie zarazasz ludzi takimi pomyslami. i h🤬j w dupe wszystkim tym ktorzy dali mu piwo, tylko zachecacie.
jestem za wrzucaniem na sadola ciekawych rzeczy, ale zastanowcie sie ludzie chwile zanim takie scierwo opublikujecie
sorry za nieuzywanie polskich znakow, wiem, h🤬j mi w dupe