Z dobrych informacji nagranie wylądowało na pilocji, spaślak został ukarany dwudziestoma punktami karnymi i sprawa przeciw niemu została skierowana do sądu. Grozi mu nawet 30 000 złotych kary

C🤬ja a nie wymusza. Miał wolne to wjechał, a ze jest długi i gamoń musiał zahamować to oddzielna kwestia. TIR miał czekać aż rondo opustoszeje żeby móc wjechać? Przy tym ruchu czekałby pewnie pare godzin. Domyślam się ze pustak z osobówki otrąbił, a co wydarzyło się później to nie wiem, albo puściły nerwy kierowcy TIRa, albo wręcz przeciwnie próbował przepuścić nerwusa na przystanku, ale ten przyhamował i może nawet długimi strzelił. Wtedy gość w osobówce byłby tu największym zjebem.
C🤬ja a nie wymusza. Miał wolne to wjechał, a ze jest długi i gamoń musiał zahamować to oddzielna kwestia. TIR miał czekać aż rondo opustoszeje żeby móc wjechać? Przy tym ruchu czekałby pewnie pare godzin. Domyślam się ze pustak z osobówki otrąbił, a co wydarzyło się później to nie wiem, albo puściły nerwy kierowcy TIRa, albo wręcz przeciwnie próbował przepuścić nerwusa na przystanku, ale ten przyhamował i może nawet długimi strzelił. Wtedy gość w osobówce byłby tu największym zjebem.
Co to k🤬a za pajac ^ do utylizacji. Oby go taki spasiony tirowiec rozjechał w dupę
Zrób taki numer na egzaminie na kat. C+E, to zobaczysz wynik ))
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.C🤬ja a nie wymusza. Miał wolne to wjechał, a ze jest długi i gamoń musiał zahamować to oddzielna kwestia. TIR miał czekać aż rondo opustoszeje żeby móc wjechać? Przy tym ruchu czekałby pewnie pare godzin. Domyślam się ze pustak z osobówki otrąbił, a co wydarzyło się później to nie wiem, albo puściły nerwy kierowcy TIRa, albo wręcz przeciwnie próbował przepuścić nerwusa na przystanku, ale ten przyhamował i może nawet długimi strzelił. Wtedy gość w osobówce byłby tu największym zjebem.
Z radością stwierdzam że jesteś pojebem i co najmniej półdebilem...
tiry na tory k🤬a
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.