Z dobrych informacji nagranie wylądowało na pilocji, spaślak został ukarany dwudziestoma punktami karnymi i sprawa przeciw niemu została skierowana do sądu. Grozi mu nawet 30 000 złotych kary

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.C🤬ja a nie wymusza. Miał wolne to wjechał, a ze jest długi i gamoń musiał zahamować to oddzielna kwestia. TIR miał czekać aż rondo opustoszeje żeby móc wjechać? Przy tym ruchu czekałby pewnie pare godzin. Domyślam się ze pustak z osobówki otrąbił, a co wydarzyło się później to nie wiem, albo puściły nerwy kierowcy TIRa, albo wręcz przeciwnie próbował przepuścić nerwusa na przystanku, ale ten przyhamował i może nawet długimi strzelił. Wtedy gość w osobówce byłby tu największym zjebem.
Taka sytuacja:
Autostrada, dwa pasy w jedną stronę. Lewym jadą wszyscy 160 km/, prawym TIRy 90 km/h.
Nie mam ciśnienia, więc jadę w sznureczku prawym. Równo z innymi. Podjeżdża mi pod zderzak TIR i mruga długimi. Codziennie mam taką sytuację.
O c🤬j im chodzi?
podpis użytkownika
Człowiek człowiekowi człowiekiemTy to się z gównem głowami zamieniłeś chyba.
Jakie to są te cywiliziwane kraje? USA? Francja?
Ty to się z gównem głowami zamieniłeś chyba.
C🤬ja a nie wymusza. Miał wolne to wjechał, a ze jest długi i gamoń musiał zahamować to oddzielna kwestia. TIR miał czekać aż rondo opustoszeje żeby móc wjechać? Przy tym ruchu czekałby pewnie pare godzin. Domyślam się ze pustak z osobówki otrąbił, a co wydarzyło się później to nie wiem, albo puściły nerwy kierowcy TIRa, albo wręcz przeciwnie próbował przepuścić nerwusa na przystanku, ale ten przyhamował i może nawet długimi strzelił. Wtedy gość w osobówce byłby tu największym zjebem.
morda czarna k🤬o!
NIew. Niemcy, szwajcaria. Ja wiem że wieśniaku siedzisz na swoim wyp🤬dowie i gówno w życiu wodziałeś ale jak kiedyś juz będziesz miał jakies pieniuądZe to jedz poza ten swój zayebany wieśniacki kraj i zobacz jak zyją i zachowują się inni ludzie. A do niderlandow jak przyjedziesz to ci odpiewroli bo takich ludzi jak tutajk to nie ma nigdzie. No ale co ty możesz wiedziec tępaku z zadupia.
Za to ty nie masz sie csym zamieniać bo masz tak naj🤬e że masakra. Typowy p🤬lony polaczek z małym c🤬jem. Więśniak, parówa, cymvbął debil i imbecyl. Jak jeszcze można nazwać takiego c🤬ja jak ty?