Ty k🤬a mam nadzieję że nie jeździsz niczym innym jak rowerem po bułki
Jeżeli ktoś tu wini nagrywającego to jest totalnym przyjebem, c🤬l z tira na ciągłej w zabudowanym, gość włączył się do ruchu na swój pas upewniając się, że nic na nim nie jedzie, nie spodziewał się, że dostawca konserw odp🤬li taki manewr.
a jak to jest na wsiach?? wyjezdzasz z bocznej jakiejs z prawej np daleko jedzie tir ty zdazysz wyjechac w prawo w jego strone a ktos zaczal go juz wyprzedzac ale ty go nie widzisz na wsiach niema pasow liń na drogach ...
przyjrzyj sie tumanie, że tirowy zj🤬iec zaczal wyprzedzanie na ciągłej.
Jeżeli ktoś tu wini nagrywającego to jest totalnym przyjebem, c🤬l z tira na ciągłej w zabudowanym, gość włączył się do ruchu na swój pas upewniając się, że nic na nim nie jedzie, nie spodziewał się, że dostawca konserw odp🤬li taki manewr.
przyjrzyj sie tumanie, że tirowy zj🤬iec zaczal wyprzedzanie na ciągłej.
I kolejny tuman... Wczoraj się urodziłeś czy co? Tirowiec dostanie mandat za wyprzedzanie, a winnym kolizji będzie autor nagrania, bo musi ustąpić wszystkim, nawet tym którzy jadą pod prąd, tyłem, czy k🤬a lecą nad drogą.
Ewidetna wina debila, który nagrywa
Wyjeżdżając z podporządkowanej drogi, jego obowiązkiem
jest się k🤬a upewnić, że ma taką możliwość
Za to kierowca tirowca - pierwsza klasa. Szacun za umiejętności
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.