podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Średniej nie mogę znaleźć[...]
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.K🤬a panowie serio?
To my zarabiamy po 5tys zł netto, to nas stać na takie auto po 3 latach życia i odkładania, ale do c🤬ja zobaczcie sobie ile takie auto kosztuje w Szwajcarii, potem porównajcie już nawet średnią krajową, albo lepiej.
Anglia i ich zarobki w porównaniu do cen aut z kierownicą po prawej stronie. Oni sobie k🤬a kupują takie auta po 5 wypłatach... To my i ukraińcy jebiemy pół życia na auto
Już się nawet wysilę i wyliczę.
Audi A8 2007r
Polska 60tys~ a jest nawet za 90tys zł
UK 6tys funtów - 30tys zł
Za prawie to samo auto
Średnia krajowa w Polsce 900 funtów BRUTTO
Płaca MINIMALNA w UK £1634.90 BRUTTO
Minimalna k🤬a. Średniej nie mogę znaleźć, ale on za minimalną po 4 miesiacach kupują sobie audi a8 z 2007r, a my?
Więc nie p🤬lcie, że synek tatusia, bo nawet młodzi Polacy którzy pojadą na kontrakt do norwegi na 3 miesiace wracają i kupują sobie auto za kilkadziesiąt tysięcy... i potem lata koleś 22 lata Mercedesem za 80tys
K🤬a panowie serio?
To my zarabiamy po 5tys zł netto, to nas stać na takie auto po 3 latach życia i odkładania, ale do c🤬ja zobaczcie sobie ile takie auto kosztuje w Szwajcarii, potem porównajcie już nawet średnią krajową, albo lepiej.
Anglia i ich zarobki w porównaniu do cen aut z kierownicą po prawej stronie. Oni sobie k🤬a kupują takie auta po 5 wypłatach... To my i ukraińcy jebiemy pół życia na auto
Już się nawet wysilę i wyliczę.
Audi A8 2007r
Polska 60tys~ a jest nawet za 90tys zł
UK 6tys funtów - 30tys zł
Za prawie to samo auto
Średnia krajowa w Polsce 900 funtów BRUTTO
Płaca MINIMALNA w UK £1634.90 BRUTTO
Minimalna k🤬a. Średniej nie mogę znaleźć, ale on za minimalną po 4 miesiacach kupują sobie audi a8 z 2007r, a my?
Więc nie p🤬lcie, że synek tatusia, bo nawet młodzi Polacy którzy pojadą na kontrakt do norwegi na 3 miesiace wracają i kupują sobie auto za kilkadziesiąt tysięcy... i potem lata koleś 22 lata Mercedesem za 80tys
podpis użytkownika
Pan Magister !"A masz 30-40 tyś? Mało kto posiada tyle wolnej gotówki. 3/4 polskiego społeczeństwa jeździ trupami za 2000-15.000 zł."
Jeżdżę samochodem za 2000, a mogę kupić 2x takie bmw za gotówkę.
niech ci gula chodzi skoro oceniasz ludzi po autach. znam takich co mają dobre samochody i robią wszystko na pokaz, a tyłek obsrany w kredytach i debet na koncie
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerBudrys2000 ale jesteś kozak.