Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Śmiać to się można z tych baranów co zdali prawko za 1 podejściem a pytania na teorię wykuli na pamięć (1A, 2BC, 3AC...) a jak zobaczą policjanta kierującego ruchem to baranieją i blokują ruch na skrzyżowaniu nie wiedząc co począć...
Nie tylko bielany okupują ....u mnie na grochowie i na bronxsie tez ich qrwa widziałem ....jestem zawodowym kierowcą i jak ich qrwa widzę to mam ochote ich rozjechać ,zrobić zdjęcia w wrzucić na sadolaaaaaaaa ^^ (takie małe marzenie )
Ja to polecam postać czasami pod Serpolem obok tego kebaba. Tam czasami się czai Jacek Bokser który pod Serpolem się trzęsie jak nie ma 2,5zł na browara, albo 5,5zł na jabczoka.