Dziewoja wygląda jak typowa lewaczka która najbardziej jest za tym aby sprowadzać murzynów do kraju.
Dla tych co nie dali się zgermanizować już tłumaczę, last mich in ruhe znaczy - zostaw mnie w spokoju, a nie - wyr🤬aj mnie
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. PratchettNo i właśnie tu jest pies pogrzebany... Nasze zmywary, w dużej części też aż przebierają nogami, żeby jak najwięcej małp z ogromnymi k🤬sami nawpuszczać. A potem będzie płacz i kwik.
Celem dokształcania Was debile (w nawiązaniu do niektórych powyższych komentarzy). Ludzie z czasem zmieniają poglądy. To że osoby, nawet o poglądach mocno lewicowych, zmieniają zdanie (szczególnie na tak istotne tematy) wynika z bieżących obserwacji tego jak ci imigranci się *nie* asymilują. Dostali szansę na lepsze życie, bo tego wymagało humanitarne podejście. Skoro nie potrafią z tej szansy skorzystać, być może europejskie piece przetwórcze, powinny zapłonąć ponownie.
Myślę też, że jest to asumpt do tego żeby rozważyć zatapianie kolejnych łodzi szturmujących Europę.