Dziewoja wygląda jak typowa lewaczka która najbardziej jest za tym aby sprowadzać murzynów do kraju.
Serio?
dopisujecie wszędzie ideolo,
Mam wrażenie, że dopisujecie wszędzie ideolo, bo to jest na topie, to się sprzedaje, a i piwka za to można dostać.
Irytujące to jest, bo argument powtarzany setki razy traci na wartości 🤦♀️
Serio?
Celem dokształcania Was debile (w nawiązaniu do niektórych powyższych komentarzy). Ludzie z czasem zmieniają poglądy. To że osoby, nawet o poglądach mocno lewicowych, zmieniają zdanie (szczególnie na tak istotne tematy) wynika z bieżących obserwacji tego jak ci imigranci się *nie* asymilują. Dostali szansę na lepsze życie, bo tego wymagało humanitarne podejście. Skoro nie potrafią z tej szansy skorzystać, być może europejskie piece przetwórcze, powinny zapłonąć ponownie.
Myślę też, że jest to asumpt do tego żeby rozważyć zatapianie kolejnych łodzi szturmujących Europę.
@
: ideologia multikulti też jest i wynika z twardych danych że za 85% przestępstw seksualnych odpowiadają tacy jak na filmiku🙎 do tego 75% przestępstw na tle rabunkowym również jest wyrządzanych przez szmatogłowych i tych w kolorze ziemi do kwiatków. badania dotyczą Europy zachodniej. Także kochaniutka zastanów się czy taka ideologia która prezentujemy w większości na sadolu i nie tylko. jest całkowicie na miejscu. Pozdrawiam
Celem dokształcania Was debile (w nawiązaniu do niektórych powyższych komentarzy). Ludzie z czasem zmieniają poglądy. To że osoby, nawet o poglądach mocno lewicowych, zmieniają zdanie (szczególnie na tak istotne tematy) wynika z bieżących obserwacji tego jak ci imigranci się *nie* asymilują. Dostali szansę na lepsze życie, bo tego wymagało humanitarne podejście. Skoro nie potrafią z tej szansy skorzystać, być może europejskie piece przetwórcze, powinny zapłonąć ponownie.
Myślę też, że jest to asumpt do tego żeby rozważyć zatapianie kolejnych łodzi szturmujących Europę.