Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Skubany cwaniak. Będzie miał mocne alibi.
-Brajanek a ty gdzie byłeś jak paliła się chałupa? Podobno wdziano jak bawiłeś się zapałkami...
-Ależ skąd pani sąsiadko grzeczne bujałem się na huśtawce.
I to jest piękne zobrazowanie sadistica. Mimo że od tylu k🤬a lat siedzi na tej bujaczce pośród morza gówna, to dalej hopsa, jakby się czas zatrzymał. sto lat
Rozbujał sie i lepszy widok ma jak widać na końcu filmiku zmienia pozycje żeby popatrzeć jak się fajnie jara D młody sadol ogl nie zdziwiłbym sie jakby to była jego sprawka haha
Dokładnie tak samo czułem się po wyborach. Zrobiłem co mogłem, a teraz zostało mi tylko zrobić świeży popkorn i patrzeć jak wszystko się wali.
podpis użytkownika
"W miarę posuwania się po osi czasu szansa na przeżycia spada w końcu do zera dla każdego."
"Stwierdzenie że zabijasz to co kochasz obowiązuje w obie strony."
"Oto twoje życie mijające z każdą minutą."