podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?Śmiesza mnie debile rozmawiające z psami. Chciałem was poinformować, pies wam nie odpowie, tak jak nie odwdzięczy uczuc. To co bierzecie za przejaw inteligencji czy odwzajemniania uczuć to efekt ewolucji zbieznej, w toku której pies wykształcił porzadane przez człowieka zachowania.
A że zaczeło sie lato to zjeby wyległy ze swoimi pchlarzami na ulice, plaże i jeziora. I zaczynaja swoje dialogi z bezrozumnymi byleciami. Równie dobrze mozecie porozmawiać z wymyslonym bogiem, efekt bedzie taki sam!
Do uśpienia.
Psiary czy kociary to taki sam rak jak koniary. Nunununu piesiu mój kochany jejejejejej piesiunio i nic tylko p🤬li o swoim czworonożnym przyjacielu, bo to szczyt jej inteligencji, dzisiaj miał taką i taką kupkę, a humorku nie miał, a może kupić mu jakieś ubranko? A jak się wk🤬ia, jak jej rzucisz, czy tej psiej pały między nogi przyjąć by nie chciała? Fuuuu jak możesz, ohydny jesteś! Jak ktoś przesadnie kocha zwierzęta, to gardzi ludźmi. Złota zasada.
podpis użytkownika
aaaHahaha! To chyba ty jesteś debil skoro słyszysz ludzi rozmawiających z psami. Ja słyszałem jak ludzie mówią do psów ale, żeby pies mówił do człowieka to nie słyszałem.