u mnie w pracy są okazy co ciągle narzekają na ukraińców, na szczepionki, są za płatnościa tylko gotówką, że rząd ich dyma i co na kogo zagłosowali na platformę i teraz chcą na szambelana. a jak im mówię że jest partia co spełnia ich oczekiwania to mówią, że to faszyści. i jak w tym kraju ma się coś zmienić
Polska jest krajem demokratycznym, więc Polska należy do Polaków
Sprawdź sobie, choćby po ilości piw w tym temacie, ile jest w postach popierających Brauna a ile w postach Braunowi przeciwnych.
u mnie w pracy są okazy co ciągle narzekają na ukraińców, na szczepionki, są za płatnościa tylko gotówką, że rząd ich dyma i co na kogo zagłosowali na platformę i teraz chcą na szambelana. a jak im mówię że jest partia co spełnia ich oczekiwania to mówią, że to faszyści. i jak w tym kraju ma się coś zmienić
O k🤬a, no to pojechałeś!
Ilość piw na Sadolu ważniejsza niż sondaże? To portal pełem zjebów i zagubionych, aspołecznych dzieciaków, które onanizują się Braunem i jego gaśnicą po nocach. Chyba jesteś jednym z nich.
Bo Konfa to są faszyści. Chcieliby wolności dla siebie, ale pedałów, Żydów, lewaków, feministki i wszelkich urojonych wrogów Polski w najlepszym razie pozbawiliby praw, a w najgorszym - zaj🤬i. Ale najgorsze, że wyciągnęliby Polskę z Unii prosto w łapska Putina, dla którego rozpad UE to marzenie życia.
Brakuje w Polsce partii proeuropejskiej i prawdziwie liberalnej, zarówno gospodarczo, jak i światopoglądowo. Sam bym na taką zagłosował, ale nie ma. Więc głosuję na protezę, czyli partię Tuska.
I tak debile zagłosują na bonjoura...
Oj saszka, saszka - słabo was tam szkolą. Za hasło "Polska dla Polaków" były już wyroki w tej "demokratycznej " Polsce. Nawet hasło "Polak w Polsce gospodarzem" jest uznawane za faszyzm i nie zdzwiwię się jak ktoś dostanie za to wyrok.
Polak w Polsce jest obywatelem czwartej kategorii.
*jakieś poj🤬e zdjęcie o niewolnictwie*
obrazki sklecone na kolanie zwanym Paint
ze znajomości obcego języka zrobić przezwisko