@Bestia_z_cricolandu
W sensie że co? Żydowskie pochodzenie Brauna po jego przodkach z Tarnowa rzuciło mu się na głowę? Wątpię.
Boże dziecko. Nazywanie Idiokracji z 2006 roku starym filmem powinno dyskwalifikować Cię z posiadania konta na tym portalu.
Jest pewna granica ile człowiek może znieść. Braun to nie karierowicz - on jest w pełni oddany Polsce - tzw patriota. Jestem pewien, że gdyby Polska należała do Polaków to Braun nie wahałby się ze nią oddać życia. Pod takim przywódcą to i ja (i pewnie wielu mężczyzn) byłoby gotowych walczyć na wojnie, bo to byłoby NASZE państwo. Niestety ludzie są zbyt głupi, by to zrozumieć.
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.Ktoś go chciał słuchać po takiej akcji? Nie miał rozumu żeby przewidzieć jak to się skończy? To jest skuteczny polityk?
, drugi skupi się na realnych funkcjach prezydenta, zwierzchnictwu sił zbrojnych i sprawdzaniu zgodności ustaw z konstytucją oraz prezentowaniu się jako głowa państwa, czyli wizytówka Polski.
Dlatego Braun ma 1% poparcia bo to odklejony wariat, któremu dać urząd Prezydenta to jak małpie brzytwę, a Mentzen jest katolem i konserwą, a ma poparcie na ćwierć kraju.
poglądy milionów Polaków
Ciągle mnie zastanawia dlaczego Braunowi się tak "nagle" odkleiło. W miarę mądry anty-komunista student, autor wielu fajnych dokumentów o historii, pozostawał zawsze w miarę neutralny politycznie a nagle mu odj🤬o podczas wyborów samorządowych w 2014 roku i swoje politykowanie rozpoczął od okupacji budynku PKW a potem to już było tylko gorzej.