podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Zwykła p🤬da stoi i z nią rozmawia… zamiast wyp🤬olić jej w ten czarny łeb żeby czarna k🤬a się zesrala
tu jest przyklad typowego zjeba. Oby Cie sOMsiad podkablowal, bo jak ja Cie znajde.. To organy bedziesz mial .. do przeszczepu. IP juz mam.. to nie trudne znalezc kogos jak sie ma wiecej niz c🤬ja we lbie.
Niech się cieszy, że murzynka zabrała mu tylko jeden banknot.
Gdyby chciał zalegalizować swoje granie, to nie dość, że co miesiąc musiałby z każdego kubełka oddawać państwu 20% w podatkach i 23% w vacie (jeśli byłby vatowcem), to jeszcze musiałby z tego kubełka wypłacić 1500 pln ZUSu i z 500 pln księgowej.
A żeby było śmieszniej, z tych wszystkich podatków, polska murzynka dostałaby więcej niż wzięła ta czarna murzynka.
Także niech biały bocian się cieszy, bo w kraju nad Wisłą dostałby jeszcze domiar za niezapłacone podatki i brak licencja na granie muzyki no i oczywiście mandat za zakłócanie ciszy nocnej.
A ja tak pomyslalem sobie, kapelusz czy cokolwiek sobie nie postawisz obok instrumentu, no spoko, ale to nie kasa fiskalna, ludzie wrzycaja jak do kubeczka, lezy sobie... to i wyciagnac moga, bez kary raczej.. o,O Sam lubie takich grajkow i dorzuce grosik, ale chyba nic nie chroni ich prawem w takiej sytuacji..?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Niech się cieszy, że murzynka zabrała mu tylko jeden banknot.
Gdyby chciał zalegalizować swoje granie, to nie dość, że co miesiąc musiałby z każdego kubełka oddawać państwu 20% w podatkach i 23% w vacie (jeśli byłby vatowcem), to jeszcze musiałby z tego kubełka wypłacić 1500 pln ZUSu i z 500 pln księgowej.
A żeby było śmieszniej, z tych wszystkich podatków, polska murzynka dostałaby więcej niż wzięła ta czarna murzynka.
Także niech biały bocian się cieszy, bo w kraju nad Wisłą dostałby jeszcze domiar za niezapłacone podatki i brak licencja na granie muzyki no i oczywiście mandat za zakłócanie ciszy nocnej.