Nice shitstorm Bro, i'm going for some popcorn. A swoją drogą lamusy od j.polskiego, nawet nie wiecie ile w polskim jest obcych wyrazów, nawet kartofel, ogórek, felga, kula to nie są nasze wyrazy epic fail! kartöflu, agúrka, felgu,kúla brzmi znajomo? To tylko islandzki Svo kvað ert þu riða að?
XD weź ty sie w taboret p🤬lnij bo coś Ci sie pokićkało. C🤬j mnie boli czy jesteś modem czy tam innym adminem. Wg. mnie w XXI w. znajomość języka angielskiego na takim poziomie, żeby zrozumieć ten materiał (który nawet dla debili specjalnie ma napisy xd) jest no minimum jap🤬le. Dlatego właśnie w tej k🤬ie Polsce tak jest. Przez takich typów. "Nie bede sie uczył bo po co. W Polsce język polski." Ja jebie, wyjrzyj zza tego k🤬idołka chociaż na parę kilometrów. A poza tym nie groź bo przez neta to trochę żałosne.
podpis użytkownika
zapodaj.net/299533d55149e.jpg.htmlXD weź ty sie w taboret p🤬lnij bo coś Ci sie pokićkało. C🤬j mnie boli czy jesteś modem czy tam innym adminem. Wg. mnie w XXI w. znajomość języka angielskiego na takim poziomie, żeby zrozumieć ten materiał (który nawet dla debili specjalnie ma napisy xd) jest no minimum jap🤬le. Dlatego właśnie w tej k🤬ie Polsce tak jest. Przez takich typów. "Nie bede sie uczył bo po co. W Polsce język polski." Ja jebie, wyjrzyj zza tego k🤬idołka chociaż na parę kilometrów. A poza tym nie groź bo przez neta to trochę żałosne.