I jestem pewien, że w większości spraw jesteś takim ignorantem. W sensie 'nie bede sie uczył, łeee liczyc do 100 umiem i pisać też jakotako to mi starczy' Brak rozwoju, stagnacja. Taki obraz twój. Jak masz taka moc to wal tego bana, ale to nic w twoim życiu niestety nie zmieni.
I jestem pewien, że w większości spraw jesteś takim ignorantem. W sensie 'nie bede sie uczył, łeee liczyc do 100 umiem i pisać też jakotako to mi starczy' Brak rozwoju, stagnacja. Taki obraz twój. Jak masz taka moc to wal tego bana, ale to nic w twoim życiu niestety nie zmieni.
Dlatego właśnie w tej k🤬ie Polsce tak jest.
To fajne że istnieją jeszcze zdystansowane do siebie i ogólnie życia osoby. Widać że i dziewczyna i komik to dojrzali ludzie. To pokazuje jak fajnie może być gdy ludzie mają luźne porty i nie spinają dupy mimo realnych problemów, które dotykają każdego.
podpis użytkownika
Prawda w oczy koleglosowac na wyborach tez nie ma obowiazku ale k🤬a wypada... wiec zamknij paszcze i sie ucz i glosuj. jedno i dobre dla ciebie
XD weź ty sie w taboret p🤬lnij bo coś Ci sie pokićkało. C🤬j mnie boli czy jesteś modem czy tam innym adminem. Wg. mnie w XXI w. znajomość języka angielskiego na takim poziomie, żeby zrozumieć ten materiał (który nawet dla debili specjalnie ma napisy xd) jest no minimum jap🤬le. Dlatego właśnie w tej k🤬ie Polsce tak jest. Przez takich typów. "Nie bede sie uczył bo po co. W Polsce język polski." Ja jebie, wyjrzyj zza tego k🤬idołka chociaż na parę kilometrów. A poza tym nie groź bo przez neta to trochę żałosne.
bo jak w Polsce to k🤬a wiedz ze na terenie polski obowiązuje język polski a nie angielski...
Na dole filmu jest taki biały kwadracik, włączasz nim napisy, obok znajduje się kółeczko, w którym można włączyć tłumaczenie.
Oczywiście, nie jest to idealne tłumaczenie, ale przy odrobinie wysiłku umysłowego, każdy powinien zrozumieć.
W każdym razie szwagier daje radę, a on potrafi sobie oko wydłubać widelcem w trakcie obiadu.
koleś a ty mieszkasz na wyspach czy w Polsce? bo jak w Polsce to k🤬a wiedz ze na terenie polski obowiązuje język polski a nie angielski... i jak chcesz mi odpisać to przemyśl to dobrze, bardzo dobrze..