Jeśli dla ciebie wyznacznikiem bycia sadolem jest męczenie zwierząt to k🤬a nic tylko gratulować twojej "dojrzałości". Niby 31 lat a łbie widzę cyferki pomyliły kolejność.
K🤬a, jeśli dla Ciebie komentarze o topionych sierściuchach są przegięciem, to ja nie wiem co tutaj robisz stary 😄
wtapianie smalcu z psa
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemW sensie prawnym jest to w Polsce zakazane, ale weź tak pomyśl na trzeźwo: czym to się różni od wytapiania smalcu ze świni? Oba zwierzęta to ssaki, świnie bywają nawet bardziej inteligentne. Pomijając kwestie prawne i kulturowe, to według mnie żadna różnica.
Świni trzeba dawać żarcie a koty same potrafią sobie złapać więc z tych co wymieniłeś to koty są najbardziej inteligentne . To że nie przywiązują się do człowieka tak jak psy to dla nich lepiej bo ludzie są zj🤬i , był tutaj tego przykład.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemświnie wp🤬lają szczury, padlinę a nawet ludzi, jak im się trafi... czyli to samo co kot i pies
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemSą wszystkożerne, jak ludzie.
Taka ciekawostka, świnie mają narządy anatomicznie podobne do ludzkich, mogą więc niedługo zostać dla nas dawcami.
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!I cyk zgłoszone na policję. Nie ma tolerancji na takie ścierwo ani tutaj ani nigdzie indziej.
P🤬lony jesteś
podpis użytkownika
Hitler był lewakiem